Signature Tasting menu by Marc Lanteri

M.LANTERI AGNELLO

Chef Marc Lanteri will guide you in an unforgettable culinary adventure through seasonal ingredients and the flavors of our land with his cuisine inspired by the Mediterranean Sea and Langhe Hills.

Servito esclusivamente per tutto il tavolo / Served exclusively to the whole table

AMUSE BOUCHE

FOIE GRAS DI ANATRA “MITTEAULT”, chutney di cipolla di Tropea, uva passa e pane brioche al cacao e melassa bio
DUCK FOIE GRAS TERRINE, Tropea red onion and rasin chutney, and pane brioche with cacao and molasses

CHIOCCIOLE METODO CHERASCO IN TEMPURA, coulis di bietole e ceci biodinamici dell’Org. Agr. NuoveRotte
TEMPURA ESCARGOT “CHIOCCIOLE METODO CHERASCO”, Swiss chard coulis and biodynamic chickpeas

“TAJARIN” DI FARINA INTEGRALE, crudo di gamberi* rossi di Sanremo, cime di rapa e zest di limone
“TAJARIN” WHOLE GRAIN PASTA, Sanremo red shrimp “crudo”, rapini and lemon zest

SELLA DI CAPRIOLO GRAND VENEUR, polenta di mais antica, mela Renette e sedano rapa
GRAND VENEUR VENISON TENDERLOIN, heirloom polenta, Pippin apple and celery root

TARTELETTE AL CIOCCOLATO, mandarino, fiordilatte allo zenzero
DARK CHOCOLATE TARTE, mandarin and fresh ginger infused fiordilatte


PICCOLA PASTICCERIA


€ 80,00 cinque portate, vini esclusi
five courses, wines not included

€ 120,00 cinque portate, con cinque vini in abbinamento selezionati dal nostro sommelier
five courses with paired wines by our sommelier

*Per ogni menu venduto verrà fatta una donazione all’associazione Azione Contro la Fame
*A donation will be made to Action Against Hunger for each menu sold